Monday, October 31, 2011

Autumn Photoshoot at West Ham Park

Salam

Autumn has already arrived since early of October, but only today i managed to update this entry. Hmm busy, as usual. Actually, Zahin had asked us many times to go to the park but many time we had postponed it due to unpredictable weather. Miraclely, one day the sun came out brightly although it was in Autumn! (said goodbye alredy to Summer) So without further delay, after we fetched her from school, we off straight to West Ham park. Yesza, it's near the West Ham Park FC. ;)

Hmm since i'm very busy, juz let the photos tell the rest. hihihi.


















Finally those expressions were of course a sign that they had enuf. hehehe. Yea, blame the director n the photoGrapher that who else if not the parents. :P


Meanwhile their 11Kg baby brother had fallen asleep like this..huwaa, now i know why urat bahu bersimpul. I really need a professional massage lady. Sobs.

Oh tapi sempat lagikk..hehehe. Tq, darling! i heart it. ;P
Last but not least, a photo of our beloved and dedicated OP of that day. :)
Nway, ni gambar awal bulan aritu..now ni macam2 kaler daun dah keluar, biru, merah, purple pun ada..tp kesempatan nak bgambar plak non ado...jadi tgk gmbr kengkawan lain je la..but klu ada rezeki, pasti takkan kami lepaskan ye tak..and surely will share again..insya Allah. Banyaknya delay storyku..:(

Wassalam.

15 comments:

dyana "his other half" said...

1. bestnya! teruja cd tgk gambar2 tu semua. cantik2 la.

2. your girls is very cute. and not to forget their brother juga :). rasa nak picit2 ja pipi dia tau.

3. ummi dah nampak kurus la. busy study eh.

ishamizu said...

CDee

1. Skrg lg cantik dear..golden habis daun2. Mcm2 kaler ada tp tu la tak de masa nk kuar ambil gmbr huhu

2. Tqsm aunty! Pp Zafri mmg mtk kEne cubit n gigit je. Hihihi

3. Tettt salah! Dh gemuklaa, tu gmbr awl bln n skrg lg
gemuk dear. Tension2 N sejuk2 ni asyik mkn ja kejenya huhu..

mommaholicSURI said...

Izu dear:
Are those leaves yang anak2 Izu baring=baring tu atas Mapple leave kan? Awwwww!! daun-daun cinta :) ihik

OMG, Zafri dah 11 kg? lagi 3 kg nak sama berat Abang Oman. Confirm memang teseliuh bahu Umi. Camni tetiap malam babah kene urutkan. hihi.

Nadiah Sidek said...

mula2 posing elok je senyum 2 beradik tu. pastu terus buat muka..letih la tu..hihi..

sitiezahim said...

salam kenal dari duisburg, germany..usya2 link dari fauzana kaiserslauten hehehe...:)

ishamizu said...

Nuurill

Yup maple leaves! Cantik kan..pokok dia ada dpn flat ktrg, bsepah2 daun dia keguguran. Hihihi

Haah zafri dh 11kg aritu lg. Since immunisation dh hbs tak timbang2 lg..tp anggap masih 11kg lg la haha wah smgt jgk Oman..iris 12kg pon tk smpi..huhu.

ishamizu said...

Nadiah

Haah. Mula2 bersemangat posing tak perlukn direction pon, natural je zahin. Tp iris mmg ssh sket la, tu yg kene posing lg dgn iris, penatla member. Smpi penat 2-2! Heheheh

ishamizu said...

Sitizahiem

Salam knl jg..nti free2 sy kunjung bls ke blog awk jg ye! ;D

Mama said...

Izuuuuu, i miss autumn, cantik but windy yet better then winter. Hua.

Wah2, chomels semuanya!

Ya Allah, izu, zafri dah 11 kg. Faris baru lapan pun aku dah bersimpul semua urat weh. Tengok tgn zafri aje pun aku dah nk gigit, belum tengok real2 nih. Oh2.

Izu, jgn jadi macam aku dah la, dok sana 5 thn, tapi autumn pict ada 1 thn aje, yg lain tunda2, terus masuk winter. Hehehe. Sejuk punya pasal. Kah!

ishamizu said...

Ct

Yes, autumn the loveliest season of the year! Tp tu la sejuk kan mujur ari ktrg kuar ni panas tu yg masing2 off coats tuh! Mmg Allah bg peluang kt ktrg spy jgn lpskn peluang yg ada. Alhamdulillah.

Hmm zafri 11kg tataula klu dh naik sbb lama dh tk timbang. Mmg smgt wei, ni sgl urat dh bsimpul aku rasa cuma bahu obvious sgt. Mtk hisham urut skali tkejut dia rasa sumthing wrong sumwhere. Haha tau takpe ye, :P aku nk urut tp asek ttangguh je, bz la. :(

Nway, thnks Ct! Ur kids pon cute sgt masyaAllah! N mana tau ada rezeki boleh ko dtg sini time Autumn ;)

Nadine said...

Subhanallah, cantiknya time autumn ni. What a great family outdoor photos dear, u n the kids are looking great! cantik2 n comel2 belaka.

Zafri dah 11kg?! WOW! Betul ckp Nuurill, lagi 3kg kot nak sama berat Faaz. Faaz pun 14kg currently.. :)

ishamizu said...

Nadine

Thanks nadia! Btw skrg lg cantik dear..tp dh sejuk so tak sesuai nk bwk kids esp Zahin. Dia sejuk2 sng kene athma.

Hehehe tu la smgt si kecik ni, tak larat ktrg dah. :D oh faaz sama brt dgn oman eh ..smgt la tu dpd iris..kesian dia..tp alhamdulillah selera dia dh naik lately, nti nk try tmbg la, klu capai 12kg pon dh bsyukur, atleast naik jgk kan. :)

Fadhilah Rozley said...

OMG. Jeles2.. hehe bestnya akak kat sana ! Cantik2 gambarnyaa. Kak, nampak makin kurus. Hehe Zafri makin tembam. Geramnya tengok pipi dia. Adik Dila yang last tuh pun baru 8kg da terasa berat bila dukung. Inikan pula 11kg. Hehehe geramnyaaaa !

kuizikel said...

sukanya gambo zafri yg terbalik dgn 2 sis tu.. definitely kena print n frame kat dinding tau izu :D

yusparisa said...

lalim wan...

wah, comel sungguh zafri, besar ni mesti ensem mcm babah dia, wadus berat zafri dah 11kg...memang lenguh bahu, tp bila tgk kecomelannya hilang rasa sakit kan..