Wednesday, April 25, 2012

WW: Baking Project

~ Vanilla cupcakes with buttercream icing in the making ;) ~

ps. Yours truly is very busy and had hard time this week. Will be right back soon insyaAllah.

8 comments:

Nadiah Sidek said...

pos sini sikit cupcake tu :)

dyana "his other half" said...

bestnyaaaa. and the cupcake look very yummylicious. kalau dekat aunty dah pege rumah nak satu tau :).

ummi_ziz said...

Nadiah: dah habis la ;p

Cdee: tu la klu dkt bley je bg test and minta jd jury pkritik :)

yatispeed said...

Adik zafri pun nak buat jugak? adik nganga jerla..hahaha..biar angah iris n along zahin je tolong ummi..zafri gi main ball ngan babah ok? comel sangat!

Nadine said...

Waaaa, bestnya!
Ni yg buat aunty tak sabar nak tunggu twinnies besar sket ni. Nak baking bersama2 jugaks :)

ummi_ziz said...

Chik: iye dia pon sibuk nk tlg along n angah dia hehe. Tu la babah pon tak sbr nk bwk dia gi pdg main bola cuma dia tak jln je lg. hehe

Nadine: hehe insyaAllah ur time will come soon :)

yusparisa said...

lalim,

wah bestnye....zafri nampak sungguh excited, x padan kecik...hihi...yg kakak2 tu lepasni pandaila wat kek eh...ummi rajin, untung ziz & isham...

ummi_ziz said...

Yus

Muahahaa part rajin tu ckp slow sket kiki sbb sbnrnya tadela raiin mana ;p tp kesian kt derg dh lama mtk nk mkn n buat cupcake.. Klu nak yg beli kan sng bley pegi beli je ni tak siap nak yg homemade huhu kenela baking jgk hihi..