Sunday, April 7, 2013

Bersiaran dari Switzerland

Assalamualaikum

Dah dekat pukul 12tgh malam tapi tak boleh tidur so mari update blog sekejap hihi.

So far, foggy je kat sini tapi tak hujan. Maka dapatlah jalan sana-sini. Di kawasan tanah tinggi masih lagi bersalji, bagai winter wonderland gitu. Cantik! :)

Orang-orang Swiss semuanya baik dan suka tersenyum. Rasa happy bila berbalas 'hello' dgn mereka even di tepi-tepi jalan. We feel so welcomed!

Ok nanti i share lagi k. Balik London harap boleh share dengan detail, in shaa Allah. Lastly, enjoy with my mobile pics at Blausee@Blue Lake, Switzerland..:)

18 comments:

Zulfadly said...

subhanAllah, cantik sangat kak iwan.

nurbijen said...

suka tgk gambar2 kat atas tu... cantiknya view, Subhanallah ;)

Unaizah said...

Subhanallah! Breathtakingly beautiful!

lady lavender said...

Subhanallah sgt cantik! Untung izu & family dah sampai sana. Swiss mmg salah satu negara yg patut ada dlm list to visit bila dah kat UK @ Europe. Enjoy ur1 holiday & take care.

Mixed-family in da house.... said...

Hi izu.

Kalau lah dini ada di blue lake, mesti dok asyik gosok mata sambil cubit pipi, "macam dlm dunia khayalan"....masyaAllah...cantik sgt

Uncle Lee said...

Hi Ishamizu, wow...beautiful pics. I love Switzerland...was there twice long time ago....Zurich and Berne...

You take great pics....and that last pic tu ikan2....very nice.
So when you there ada try yodelling or singing 'climb every mountain' macham Julie Andrews in Sound of music? Ha ha...
Have a nice day.
Lee.

rostina76 said...

SubhanALLAH!!!!!!begitu cantik mcm dalam canvas. untungnya u all dpt sampai sini. tak sabar nak tg ur next N3....

dyana "his other half" said...

Subhanallah, cantik sangat2 anugerah allah. untung u guys dapat tengok with ur own eyes. can't wait for ur details update.

sitiezahim said...

cantik giler..subhanallah :)

LiYa HaNiF :: said...

subhanaalllah... cantiknye... bila le nak merasa pergi ke sini kan... :)

aku dan rojak petis said...

cantiknyaaaa...!!!!

Mama Haraz said...

Like! MashaAllah so amazing! It's beautiful, dalam phone pic pun breathtaking I bet in real life lagi awesome! :)

roSebud said...

suka sgt!!cantik bonaaaaaa subhanaAllah...yg nampak ikan2 tuuu haisyh...gerammmmmm....nak kesana jgak,,,amiinnn insyaAlllah.

ishamizu said...

Thanks all for dropping by..sesungguhnya memang cantik sgt view kt Blue Lake ni , subhanallah! Kalau ada rezeki nanti, you all should go there too k. we all pon teringin nak pergi lagi. Amin! :)

Nastyna said...

Subhanallah cantik nyer view.

my name is ivana said...

this is real??
Allah the Great!!

:)

Tina said...

Masha' Allah..Allahu Akbar!! cantiknya ciptaan Allah! subhanallah!

It's just life. Just live it...!!! said...

waa.. blue lake.. nak g lah nanti.. xtau pun ada lake tu d interlaken.. hari tu masa g interlaken just naik train or bahnnofplatz je.. will be our plan next time.. btw, sy menetap d fribourg buat masa ni.. =)