Wednesday, April 10, 2013

Bye-bye Austria

Assalamualaikum

Walaupun just a night transit at Austria, but overall it was very satisfying indeed. Tak sempat ambil gambar kt Salzburg city using my phone pon, so balik London nanti i share k, in shaa Allah. :)

Anyway, malam tadi kami dah pon selamat sampai di Prague, Chech Republique. hopefully sempat jugalah nak sightseeing in its city sebab just transit here only one night too..

Ok till then, Wassalam

10 comments:

sitiezahim said...

semoga selamat dan dipermudahkan dalam perjalanan..prague cantik jugak..i like hehe

nurbijen said...

Tak pe, sabar menanti update.... have a safe journey :)

~Mami Little Hero~ said...

kak izu berapa city lagi tinggal? heheheh cepat update k pasal trip ni. kalau tak i terjah msg u kat fb. hehehe. kepochi giler...

lady lavender said...

waiting for entry jalan2 izu & family. Semoga selamat perjalanan balik UK :)

sha said...

bestnya.... jauh perjalanan luas pengalaman

ishamizu said...

Sitie Zahim

Alhamdulillah dah selamat sampai London hari jumaat lepas..hehe..we all sekejap sgt kat Prague tak sempat nak explore the whole city. Uhuhu

ishamizu said...

Kak Nur

Thanks singgah sini selalu hehe. Baru update tu ha..nanti free update lg. ni tgh reply komen aritu tak sempat..:)

ishamizu said...

Mami little Hero

Hehe dah habis dah..ni sirih dh pulang ke gagang ;p nway nti akk share kt sini k..kalu ada yg terringgal Farah tny la nti k. Haha..igt nak wrap up cost last sekali..:D

ishamizu said...

LL

Thank you for your wishes and prayers. Alhamdulillah dah selesai our holiday baru update sket ;p nti free sy update lg ..klu tacemood sy blogwalking dulu hihi

ishamizu said...

Sha

Hi Sha, alhamdulillah ada rezeki dan kesempatan nak tgk negara dan budaya org lain sementara we all masih kt sini lagi. :)

Nway thanks for dropping by, gonna walk to yours soon k! ;)