Sunday, May 1, 2011

KASIH SEORANG KAKAK....

...Hingga tak pakai baju!!

Zafri tengah relax n cool masa ni. So dapatlah Angah dia kelek2 dia sekejap. Amboi, kemain suka lagi Angah. Bb Zafri pon suka, senyum lepas kene kiss ngan Angah dia. :) Nway, nampak tak bb botak kt sebelah Zafri tu..? :D Sengaja hubby letak tp sket pun Iris tak pandang. Mentang2 dah ada baby alive! ;)

BTW, Happy Labour Day! Happy holiday! (Hari isnin cuti, kan?;)

Esok 2 Mei, Hari Ibu plak kan? (Kt sini dh lepas bln Mac aritu. ;))

So di kesempatan ni

nk wish my beloved mom and mother in law..

HAPPY MOTHER'S DAY!!!

Semoga kedua2nya sihat walafiat. Amin.

KASIH MU IBU HINGGA KE SYURGA

Missing both of you so much. Mmmuahh.

Lots of Love Fr Us

IshamIzu

Lastly, happy mother's day to you too! Let's enjoy motherhood! ;)

Wassalam.

18 comments:

shuzana said...

kak..rasanye hari ibu kat mesia every Sunday 2nd week of May..maknanye 8-mei...tp takpe..kak kiranye advancekan...

tp shu nak wish jugak..happy mother's day tuk akak ek...

Rafidah said...

amboi angah tu syeksyi nyaa.. hihihi..
izu, smalam fidah ngan family pegi southend dan CB Nevedon.. rasa2 mcm ternampak husband Izu dan kakak berdua tu.. yeke? tapi jauh x dan nk tegor..

zahira said...

salam..singgah sini...
happy mother's day to you too :)

ishamizu said...

Shu

Aisey, ada sape tah bgtau akk 2 Mei Hari Ibu. Adey slp plak..Nti kene tkr la date tu..hehe..

Nway, Thnks for the info n thnks for the wish as well. hehehe.

ishamizu said...

KFidah

Tu la sexy..:D

Ye ke kak? betul kot, mmg husben bwk 2 girls tu ke cb Nevendon smlm. hehe..

Klu sy ada, nmpk akk.. mst sy tegur punye. :D tp husben sy tu pemalu..kdg dia segan sbb tkt ttegur bkn org Msia. hee..

ishamizu said...

Zahira

TQ singgah..and TQ for the wish too! :)

PS. Nti sy wat kunjung bls ye. ;)

dyana "his other half" said...

alalalala, comeynya angah zafri ni. hehe. pandai dia jaga zafri. senang la ummi pas ni. hehe.

dulu teacher english cd bagitau, mother's day falls on 2nd week of May and father's day falls on 3rd week of june. cd kadang2 lupa gak. mother's day 2nd week ke atau father's day 2nd week. tp bila hadif lahir on sunday, 3rd week of june...so mmg tak lupa dah la smpi skang. hehe.

yatispeed said...

izu, mothers day in malaysia pada 8mei, this coming sunday. masa tu maybe kitorang dah kat pulau tioman..haha..kakak pun tak bg apa kat mama, just a satsuma orang shower gel from bodyshop and she likes it! to izu, happy mothers day too..proud of you for being a amother for three..
btw, comel giler iris peluk zafri..nampak gentle sangat angah peluk zafri yer? baby botak tu menyeramkan! alih jauh2 izuuu!!!

ishamizu said...

CDee

Hehe hopefully..jgn kecik2 ni je rajin jg adik dh la..:)

Itula slp. Hee. 2nd week of May, izu igtmcm tu gk tp bler org ckp 2 May Hari Ibu tpedaya..mdh tpedaya la izu ni..:D Ic, kira Hadif present utk abh dia la ye sempena Father's day? Cool..! ;)

ishamizu said...

Kakak/Chik

Hee tu la tk smpt2 lg edit tarikh Mother's day tu. (mls dh la..:D) Nway, TQ for the wish sis! ;) Happy Mother's day in advance to u too n mama k..hadiah nti kem kt Tok Mak ye! Wah, bestnya nk pg Tioman!! jeles nk mndi laut, kt sini air laut sejuk..wpon time Summer. Grr..huhu.

Haha seram kn? napela bdk2 ni suka kt bb botak..tau tak, iris sblom ada Zafri mst nk tdo skali ngn bb botak..mlm2 izu pg toilet, kdg2 klu tsentuh bb botak tu, tiba2 mata dia TERBUKAK!! tkujat skjp izu..aihh..hihi

hnyhar said...

alaalala...cheeky nya angah iris..kiut sgt..yg bby zafri tu pulak comelnyalah...

mother's day sunday 2nd week of may rasanya kalo kat msia, hr tu bday ameen, sama mcm hr yg akak deliver dia 7 thn lalu, masa tu pun mother's day juga..siap dpt hamper dr ampang puteri..hehehe

ishamizu said...

hehe TQ aunty Nani..Iris sket2 ckp "Baby(Zafri) nk adik(Iris), baby nk adik" sbnrnya dia yg nk Zafri..hihihi..lg satu jgn babah yg cuddle Zafri, dia jeles btol..umi tk pe..sibbaik..:D

Aisey..tu la..slh tarikh daa..kekeke..Wah bestnya, kira Ameen tu hadia spena mother's day la ehh..untung akk siap dpt hamper lg tuh. ;D

Frau Azmir said...

hepi mothers day... waaaa seksi sungguh angah hehehe!! nasib baik baby zafri x mistaken nak nyusu kat angah pulak hahaha..
by the way, baby zafri ni sungguh comel la, ntah kenape bile tengok gambar die, rasa cam longing for another baby.. aiyo, yg ade ni pun kecik lagi, and ade hati nak yg lain hahah..

ishamizu said...

KNana

jgn tatau kdg Zafri 'mencari2' jgk tu kak. tp bler dia bau tk sama, tadela mencari lg. hahahaha..

Aisey, bahaya ni..kiki kang tgk2 Aleena nk dpt adik plak..cian dia kecik lg..Sy ni pon pasni kne lbh bhati2 aa..takuut terpregnant lg. huhu..mudah2an tak la, nk berehat lama ni. hihi..

fa10 said...

angah cekci la... tak sejuk ke dia? Bila nak dtg edinburgh? aunty nak picit pipi comel tu!

ishamizu said...

fa10

hehe ank dara ni mmg la, thn sejuk. skrg ni mmg pki diaper je kt dlm umsh. hihi..insya Allah akn smpi Edinburgh pas umi hbs pantang. Ada rezeki kita jmp ye..tingin nk jmp ur cuties as well. ;)

dyana "his other half" said...

sebab tu cd tayah beli hadiah untuk father's day. ahahahaha. biar fariq tgk je hadif tu. ahahahahaha.

ishamizu said...

hehehe pndai mama Hadif! hihi..