Friday, July 22, 2011

Next Summer Clearance Sales

Summer sales dah lama dah start tapi baru dapat shopping sabtu lepas. Tp ummi Ada ielts test plak!Mula ingat dah tak Ada harapan dah sekali ummi terlupa nak pulangkan candidate ielts badge..so terpaksala keluar Rumah balik pergi British institute. Alang2 dah keluar tu terus la melencong pergi next! Hihi shopping punya pasal terus hilang ngantuk!:P

Sebenarnya zahin tak puas main lagi.Sebelum tu babah bawak Pegi main kat west ham park tapi hujan jadi dapat main Sekejap je.kebetulan sebelah next ada playground tapi ingatkan dapat ah ummi shopping dengan tenang while babah bawak diorang pergi main sekali harapan tinggal harapan sebab hujan balik. Fortunately, zahin could accept it so I got shopped calmly though. Hihihi. Tapi tapi tapi tak best dah taw sebab gaun cantik satu pun tak Ada dah. Serious, sob sob sob! Aihh dah agak dah sebenarnya sebab sales ni start dpd pukul 5a.m lagikkk. Jadinya dah Weol datang pukul 5p.m hmm bye2 la jawab Nya Kan. Tapi tak apa selamat sket pounds babah kannn!hihihi.

Anyway tetap bersyukur, the eins dapat juga skirt, tops and leggings while zafri dapat denim jacket je yang ummi berkenan. Ummi dengan babah dapat apa? Ummi dapat sehelai jeans babah plak tak beli apa2 pun sebab masing2 dah start merengek nak susu huhu queue kt launder bayaran panjang gila! Hah part ni mmg ummi lemah so babah kesian kat ummi jadi babah yang queue hihi (tq darling!

2 comments:

yatispeed said...

bestnya..isk...best kalau dapat shopping, ada habuan sket utk hilangkan boring. kakak rasa nak mula balik program crossstitch la. mana tau leh buat yang besar then framekan..dulu stok layan yang kecik2 ajer..
p/s: skang ni susah nak cari leggings utk syira..adakah itu petanda kakak kena menyedari hakikat bahawa syira bukannya baby lagi??hehehehe..

ishamizu said...

Kakak

Tu lah selalu terapi kt carboot je Kan sesekal clearance sales mcm ni bolehla borong sbb half price most of the items. Tp dah dtg lmbt butik pon dah almost clear! Dtg2 tkejut tgk butik dah lapanggg! Huhu

Haha syira Kan tinggi so apalagi mama pegila shopping Kan dah nak raya tak lama lg ;D agreed, u shud proceed with crostitch, kakak buat mmg cantik n kemas je!:)