Wednesday, February 15, 2012

WW: Lil Cinderella

6 comments:

Nadine said...

charmingly beautiful!
<3! <3! <3!

have they found their blue eyes prince charming yet? hihihi..*kidding* :)

ummi_ziz said...

Tq aunty nadine!

Haha prince charming matabiru ssh nk cr since area East London ni rmi org Pakistan je ;P

Frau Azmir said...

cantik nye izu !! how much ek harga costume camni kat sana? Fatini mmg suke giller klu nmpak baju2 princess camni, tapi kena kaler pink hehe..

ummi_ziz said...

Kak Nana

Hehe tq! Harga bley thn jgk..dlm 25£ as per..huhu..tapi cari kt ebay ni dpt la yg mrh..dlm 12£..;) tak bley beli satu nti salah sorg sedih hehe hmm fatini suka pink sguh ye..yg zahin ni sbb minat cinderella..klu cinderella bju biru tp dia kata nk jgk..on je la..:D

dyana "his other half" said...

I love cinderella very much :) and of course these 2 cinderella as well. Muah muah. Comel betul diaorg ngan costume ni.

ms.nad said...

letak la fb like button, nanti boleh kami like beramai2 =) google je camner nak buat, ada tutorial.