Wednesday, May 29, 2013

WW: What We Do While Ummi Shopping













Assalamualaikum!

We could wait patiently until ummi's done with her shopping without being grumpy but must treat us with food or book ok!!

Ps. Haha ok! Saaayanggg anak2 ummi and Babah byk2! ^^

11 comments:

Fizah said...

haha...comel jek nunggu ummi shoppin ek....

Nadine said...

hehe, cute! :)

~Mami Little Hero~ said...

Kesian kn shopping mall kat sini x letak kerusi pnjang tu. kalo x selesa la sikit nak menunggu.

Yus Mohamed said...

hihi comel tengok gelagat diorang ni. salam sayang untuk diorang...

rostina76 said...

Kesiannya.........mesti lama ni ummi memilih sampai melepek atas lantai dah.heheh

ishamizu said...

Fizah

Bley tahan lg tu yg masih nmpk comel..klu dah lama sgt..bbunyi juga diorang ni..trus x comey..:D

ishamizu said...

Nadine

Hehe tq dear! :)

ishamizu said...

Mami Little Hero

Betullah Farah. akak pon hairan knp kt sini tak disediakan bench2..tp yg bagusnya tadela nmpk budak2 remaja melepak2..hehe

ishamizu said...

Yus

Tq aunty Yus..salam sayang dan rindu jgk dpd kami di sini..:)

ishamizu said...

kak Ros

Hehe tadela lama ni...sebelom2 tu ada lg lama..ehehet6g

Mama Haraz said...

best nyer sporting je your kids. Kalau Haraz nampak je Mama masuk garment store terus "Dont want, go outside" LOL