Sunday, December 4, 2011

New Family Edition.



My brother/s wife, Atie already gave birth to a beautiful baby boy on 29th of November and had a normal delivery at Hospital Klang. baby.s weight was 3.35kg. and healthy. Alhamdulillah.

i'm so happy for them . I;m sure my mom and dad are over the moon too. Baby Rizz is the second grandson in the family after my beloved Zafri. ;) Tok Abah must be proud grampa since his team is already equal to Tok Mak's pom-pom girl team. 3 vs 3. Hehe.

Lastly, the new bundle of joy will definitely make them entertained until the other three grandchildren return to Malaysia..So now i dont feel bad anymore..hehe.

To Adik and Atie, Welcome to the club and Congratulations! :)

11 comments:

sitiezahim said...

congrates atas anak sedara baru izu..tapi walau byk mana pon cucu di Msia, tak sama ngan cucu di UK tau hihihi

ishamizu said...

Hajar

Ye kot hihi. Tp dpd tade lgsg cucu atleast adalah sorg kan buat riuh2. Ini baru 5 hari tak call, tuk Bah nya dah miss call2 hihi. Ye la kt Msia tiap2 hr tuk Bah nya call nk ckp dgn cucu, jmp tiap2 minggu..dah kt UK ni aa rindu n sedih je tok mak n tok bah kt derg ni. :(

yatispeed said...

izzrizz...so handsome kan nama dia..so now takde la izu rasa bersalah lagi tok mak n tok bah kesunyian..sebab dah ada baby baru! hehe..jangan nanti balik mesia iris jeles lak tok mak ada baby lain..hehe..

Nadine said...

awwwwh, congrats to izu n family for the newly born. ada geng la zafri! :)

Anonymous said...

Izu, Ur nephew sama lak birthday ngan anak Aini,29.11.10 .Ammar Naufal..

Frau Azmir said...

mak akak pun dulu had a hard time jugak lepas fatini tinggalkan die, akak selalu feel bad and sad sebab bawak cucu kesayangan mak jauh dr die, tapi alhamdulillah adik akak brsalin pulak, and mak yg jagakan anak die.. lepas tu baru la rasa lega and dun feel bad no more sebab mak dah ade pengganti hehe...

ishamizu said...

Kakak

Hihi tq. Iris jeles gak, aritu webcam dia merajuk tak nak cakap dgn tok mak tgk tok mak dukung n cium2 Izzrizz..hihi but soon or later, she might get used with it. :)

ishamizu said...

Nadine

Yesza..! tak sbr nk jmpkan derg bdua nti. hihi. Tq for the wish dear! ;)

ishamizu said...

Aini

Oh ye? Happy belated birthday to Ammar Naufal..!^_^

ishamizu said...

Kak Nana

Kan? samalah kita..dkt setahun feeling bad ni ha..Grr! hihi..klu adik ipar tak gugur aritu, dh lama dh derg dpt ank sejak bln 5 lg. Tp tak pelah dah takdir kan. :)

hafrawiey ozakawa said...

ermmm...congratz on new born...baby boy..konfem kuat.hehehhe


done follow here..followw back sis