Sunday, March 11, 2012

The Scooter Girls

</

The weather was so lovely today..so the Eins had fun scooting in our garden.

It's good to see and hear the happy faces and joy of laughter! ;)

Ps: so many things to share but yet so lil time n bz to do so. Huhu.

Wassalam.

10 comments:

fa10 said...

dah nak masuk spring... lps ni berwarna warni la bumi england. Enjoy la habis2 kat sana, balik sini nanti dah tak merasa... rindu!

RuZaNNa said...

Now dah spring ke izu? ke tah tah terus masuk summer? hehehe.. surely the girls akan have more fun out in the sun kan?
Love the pink boots :)

Nadine said...

bestnya girls! aunty nak join, boleh?! :D

ummi_ziz said...

Fa10

Aah nk msk Spring, pokok bunga blkg rmh tu dh bbunga hbs..hehe. Tu la insyaAllah will try our best to enjoy our time here. Thnks :)

ummi_ziz said...

Anne

Almost. Biasa hjg bln ni Spring start tp thn ni pelik sket..cuaca tak menentu..tp sana sini dh keluar bunga. :)

Hehe tq Anne..u suka kaler pink Jgk ke..;D

ummi_ziz said...

Nadine

Hehe izu pon rasa cam nk join jgk tp segan tkt jiran Sblh nmPk haha..:D

dyana "his other half" said...

ala comelnya anak dara izu ni. pandai berposing sungguh.

yatispeed said...

comelnya main sama2..makin rindu la syira n chik kat budak berdua ni..nak lg tak kat chik kalu jumpa ni, kan?

mommyNadia said...

Ala bestnye 2 beranak naik scooter, dah ler commey2..

Adam pun suka tgk orang naik scooter tu, tapi nak beli, takde ruang nak main, basikal tu pun, nak kena tgu weekend baru boleh angkut pegi taman..adeh!

Frau Azmir said...

dah macam summer aje kat sana ye, kami ni still berjaket tebal bile kuar rumah.