Wednesday, February 27, 2013

WW: December Orders Arrival








Assalamualaikum.

Alhamdulillah sampai juga barang-barang customer ke rumah mak saya di Muar. Fyi, ini penangan Xmas sales on last December..memang beruntung beli masa Xmas sales, memang murah-murah. ^_^ . for December orders ni, ada lagi satu batch yang tak sampai lg. In shaa Allah soon to be arrived safely. amin! Sekarang tak Xmas sales tapi masih ada sales on and off. Baru ni Clearance sales musim Winter. Nanti adalah Spring sales and Summer Sales plak. ;)

Kalau berminat nak beli barang-barang dari UK, seperti Tefal. Kenwood, Le Creuset, Clarks, Cath Kidston, barang-barang Baby Mothercare, Avent, tommee Tippee, strollers/pushchairs, even handbags spt Gucci, Longchamps, dan lain-lain designer, bolehla Like FB page kami, D' Eins Boutique. Kami juga megalu-alukan cadangan atau mengambil apa2 order atas permintaan pelanggan. In shaa Allah. Thank you! :)

Wassalam.

12 comments:

~Mami Little Hero~ said...

Ok now dah dapat idea susun kotak tefal tu. hehehehe. muat 4 kotak eh. jimat space.

ishamizu said...

Farah

iyer jimat..try la nti..ni pon suami akk yg try n error smpi jadi susunan mcm ni..;)

lady lavender said...

All the best izu. Semoga bertambah murah rezeki :)

ishamizu said...

Hehe amin. Thank you LL, same goes to you too. :)

Mama Haraz said...

Wow bestnyer! :) nanti ktorg pg fb page!

Nadine said...

wah wah, business makin kencang. good job izu! :)

ishamizu said...

Mama Haraz

Silakan eh..tq in advance. hehe

ishamizu said...

Nadine

Hehe bolehlah..ada sikit2 jadilah buat side income, kan. Thanks dear. :)

Azian Elias said...

nnt boleh lah akak kirim clarks..

ishamizu said...

Kak Azian

Boleh in shaa Allah..apa2 kt page fb ye hehe. Sy jrg update kt sini..tp in shaa Allah lps ni bolehlah update kot ;D

nurbijen said...

Alhamdulillah, biz pun makin rancak nampaknya...
saya jenis tak pandai nak biz, silap hari bulan, modal pun hilang ntah ke mana, ekekkekke

Yong Is My Name said...

wahhh..
best best..

ps: rasanya2 kalau order ke pasir berdegung nak tak??