Thursday, August 11, 2011

Sticky Chicken Wings






8 large chicken wings

For marinating:

2tbsp honey
3 tbsp dark brown sugar
3 tbsp tomato ketchup
4 tbsp soy sauce
2 garlic cloves, crushed
1-2 tsp sundried tomato paste
Pinch dried chili flakes to taste

To prepare:

1. Mix the marinade ingredients in a bowl and add chicken wings, turning so they are coated. 

2. Cover and chill for 30 minutes or overnight if you have time.

3. To cook on a preheated barbecue, spread over direct heat for 6-8 minutes, turning at least twice, then give them 10-15 minutes over indirect heat, turning often until burnished or cook through.

4. If using a conventional oven, spread out on a lined baking tray and cook for about 45 minutes at gas 6, 200'C, fan180'C turning halfway through the cooking time.

Easy-peasy! Nway I used no.4 method. ;)

We loved it to the bits and surely will do it again n again..hihi. And Next Iftar I'm gonna make chicken rice with this chicken style..;)

Credit to tesco magazine.


Sent from my iPhone


P.S 2-3x I tried to work out with this n3..sigh.
Sent from my iPhone

4 comments:

mommaholicSURI said...

Waaaa!! welcome to the club of iphone, :) Izu guna BlogPress ke ni? Xsure if Nuurill's Pc ke silap, but xde photos displayed.. ke memang Izu xupload any photo? Anyway, the recipe sounds so yummy!! :)

ishamizu said...

Hihi tq nuurill! Nway izu tak pki blogpress..Guna cara by email je, tau tak cara tu? Ni pun kawan blogger Jgk yg br ajr izu. Cuma satu gmbr je la bley kn? Ke bley byk Cuma izu je tatau. Hihi.

Alahai tu la tatau knp gmbr tak keluar. 2 3 Kali izu try td tp tamo keluar Jgk dia..huhu. Hihi nti blk fr Manila lot nuurill nk try sng je n mmg yummy. :)

yatispeed said...

izu..thanks for the recipe..nampak dalam gambar kat fb meleleh jer tengoknya..hahahaa..ni dah ada recipe, nanti nak cuba buat kat rumah mama la..kat rumah dia semua bahan dah ada, tinggal buat ajer. maybe tomorrow la..nanti kakak upload gambar kalu menjadi k? kalau tak jadi simpan dalam perut jer..kakakakakaka..

ishamizu said...

Kakak

Ok try la. Mmg yummy dah la sng je nj buat. Hisham smpi suro izu buat lg esoknya :D tak puas mkn la tu tp tak buat pon esoknya sbb buat mee rebus. Hihi..Jom izu pon nk wat weekend ni maybe nk wat nasi ayam Jgk. Haha issokay klu tade gmbr..;) ni pon tak keluar gmbr kt blog ni. Tatau nk buat mcm mana lg dah huhu