Wednesday, March 13, 2013

Tinseltown

Assalamualaikum.

Tinseltown is American Diner restaurant and it has Halal certificates. It has several branches in London and one of it is in Gants Hill. Just 20 minutes away from our place. The first time we tried this restaurant was the one at Bayswater with hubby's cousin, Abg. Nasri and Imran early last year. Then we really hoped to come again when ada rezeki. :)

So the second time we went there was to celebrate hubby's and Zahin's birthday in last September. Just the five of us, obviously. hehe. Since it's a delay story..so i can't remember much what name of the meals. :P But we had a blast. The meals were super yummilicious until kids can't get enough of it, especially their special milkshake drinks..berhantu hokey!! :D

Anyway, happy birthday 31st and 6th o you both Darlings!! Best wishes and prayers always..amin!! Ummi, Iris and Zafri always love you. Mmuaahhh! :)















Thank you for reading! ^^

12 comments:

rostina76 said...

tiada yg lebih indah selain celebrating with the family. makan besar ke, makan kecik ke yg plg penting semua happy...

ishamizu said...

Betul tu kak Ros. Yg penting happy alhamdulillah :)

Fazlinil Irma said...

yupp.. milkshake dia berhantu.. sedap sgt.. steak dia pun sedap. alaaa.. kan dah meleleh air liur.. :)

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow sini..

cumel2 nya anak2 u..

Nadine said...

london bnyk yer restaurant with halal certificate. good to know :)

lady lavender said...

saya paling jeles bila org tayang part makan kat luar ehehe...Sini payah yg amat nak jumpa yg halal selain dari kebab. Kena pulak saya bukan peminat kebab.

Anyway pray for u one happy happy In Sha Allah.

ishamizu said...

Irma

Ala sorry2..tak berniat ok..;)Aah mmg sedap la Irma, sume meals terbaik la hihi..ank2 ni enak aje dok minum shake smpi habis patu nak order lg..walla kopak la mak pak. tu yg pegi sana setahun 2x aje. hehe..

ishamizu said...

Kamsiah

Salam kenal jg. Thanks for dropping by..and thanks for the compliments. Alhamdulillah. Nti sy buat kunjung balas ke sana pula ye :)

ishamizu said...

Nadine

Yup dear, byk melata jugalah halal restaurants kt sini. Best..yg tak bestnya budget student ni je la..:D

ishamizu said...

LL

Ala kesiannya..dah takdir kot org tak pandai masak mcm saya ni dok dkt city yg byk halal restaurants. Klu LL sng aje boleh buat seniri sumenya..lagi afdhal dan jimat ;)

~Mami Little Hero~ said...

Kak iz
Tadi farah msk blog kak tek tgk ciskek now masuk blog akak tgk makan2 lagi. Adoiiii pepagi ni meleleh je la. huhuhu

ishamizu said...

Farah

Hihihi sesekali je kak izu ni mkn luar kt tpt special n mahal sket mcm Tinseltown ni. Selalu bkunjung kt kedai pakistan je la..tp akk suka sbb akk mmg peminat beriyani pakistan hehehehe..tp ni celebrate bday hubby harusla pekena western sbb dia mmg suka western food :)